Compania aeriană Ukraine International Airline

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km cu Ukraine International Airline pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
Descriere
Obiectivul companiei este să asigure transport de pasageri și cargo sigur și de încredere. Baza companiei se află pe Aeroportul Internațional Boryspol, din Kiev (KBP).
Istoric
Ukraine International Airlines (UIA) este compania aeriană majoră din Ucraina și a fost înființată în 1992. În prezent, UIA este o companie 100% cu capital privat.
Bagaje
Bagajul de mână pentru pasagerii de la Business Class, membri Panorama Club Classic și Panorama Club Premium este de 12 kg maxim, și dimensiuni de 55cm x 40cm x 20cm. Pentru cei de la Economy Class, se acceptă un bagaj de 7 kg, și dimensiuni de 55cm x 40cm x 20cm. Bagajul de cală admis pentru pasagerii de la Business Class este de 2 bagaje de 23 kg fiecare, și dimensiuni de 158cm, iar pentru cei de la Economy Class, se acceptă un bagaj de 23 kg, și 158 cm.
Ofertă
Este o companie orientate spre client, oferind o politică de preț flexibilă, curse regulate convenabile, o varietate de beneficii pentru membri programului Panorama Club Frequent Flyer, servicii de standarde internaționale ridicate și ospitaliatea ucraineană.
Baza operațională principală
Aeroportul Internaţional Borispol
Destinaţii
peste 60
Zboruri din oraşele
Compania oferă mai multe zboruri directe din Ucraina spre Europa decât orice altă companie. Este o rețea aeriană modern ce operează curse interne și internaționale, conectând Ucraina de zeci de capitale și hub-uri principale din Europa, CIS și Asia.În prezent, UIA operează 1100 zboruri domestic și internaționale pe săptămână, spre peste 3000 de destinații, oferind conexiuni attractive pe tot globul, la prețuri competitive. Este recunoscut ca unul dintre cei mai eficienți și de încredere parteneri pentru zborurile charter.
Flotă
Flota companiei Ukraine Internațional este compusă din 36 de aeronave medii modern, din care fac parte 31 de aeronave Boeing 737 și 5 aeronave Embraer-190.
Mărime flotă
27 (+ 8 comenzi)
Compania mamă
UIA Beteiligungsgesellschaft mbH
Persoane cheie
Yuri Miroshnikov - President, Sergiy Fomenko - Executive Vice President Commerce=
Sedii
Kiev, Ukraina
Website
www.flyuia.com