Compania aeriană Siberian Airlines

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km cu Siberian Airlines pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image

Descriere

OJSC Siberia Airlines funcționează ca S7 Airlines - o companie aeriană cu sediul în Novosibirsk Oblast, Rusia și cu birouri in Moscova. Din 2008, a fost cea mai mare companie aeriană din Rusia, pe baza numărului de pasageri transportați pe plan intern. S7 a operat zboruri regulate de pasageri către destinații din Rusia, precum și servicii internaționale către Armenia, Austria, Azerbaidjan, Bulgaria, PR China, Republica Cehă, Egipt, Georgia, Germania, Hong Kong, Irlanda, Kazahstan, Kârgâzstan, Republica Moldova, Muntenegru, Coreea (de Sud), Spania, Tadjikistan, Thailanda, Turcia, Turkmenistan, Uzbekistan, Ucraina și Emiratele Arabe Unite. Principalele baze au inclus Aeroportul Moscow Domodedovo International (DME) și Tolmachevo Aeroportul Novosibirsk (OVB), cu un nod suplimentar la aeroportul Irkutsk (IKT), Irkutsk. După 2004, a devenit cea mai mare rețea națională aeriană din Rusia.

Istoric

Siberia Airlines a fost înființată în mai 1992 la Novosibirsk, Rusia. La 12 iulie 1957, se realizează primul zbor de la Moscova la Novosibirsk. Primul zbor internațional a fost în 1991 la Harbin, PR China. În 1994, compania aeriană a devenit parte din IATA. De asemenea, în 1994, Siberia Airlines a devenit societate pe acțiuni de tip deschis și a inaugurat ruta internațională cu un de la Novosibirsk la Frankfurt, Germania. A fost anunțat în aprilie 2007 că o nouă divizie se va înființa în cadrul companiei aeriene, numită Globus. Această diviziune a fost creată pentru a se concentra pe zboruri charter pentru turiști către destinații de vacanță din străinătate.

Baza operațională principală

Aeroportul Domodedovo, Aeroportul Tolmachevo

Destinaţii

87

Orașe Focus

Chelyabinsk, Irkutsk, Khabarovsk Novy, Vladivostok, Aeroportul Internaţional Beijing Capital

Zboruri din oraşele

Siberia Airlines servește destinații către: Rusia, Spania, Kazahstan, Turcia, Grecia, Tailanda, China, Moldova, Irlanda, Croația, Germania, Italia, Egipt, Ucraina, Bulgaria, Armenia, începând cu luna mai a acesui an.

Flotă

Flota companiei constă în următoarele aeronave: un Airbus A310-300, Airbus A319-100 (20), Airbus A320-200 (16), patru aeronave Boeing 737–400, nouă Boeing 737–800 NG, două Boeing 767-300ER.

Mărime flotă

51

Persoane cheie

Vladimir Obyedkov (General Director)

Sedii

Novosibirsk, Federaţia Rusă

Website

www.s7.ru