Compania aeriană Jet2.com

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km cu Jet2.com pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image

Slogan

Friendly low fares, It's a low cost flight, and more, Arrive Happy

Descriere

Jet2 este o companie aeriană low-cost din Anglia, cu baza principală pe Aeroportul din Leeds Bradford, și baze secundare la Manchester, Belfast, Blackpool, Edinburgh, Newcastle, East Midlands și Glasgow, oferind, de asemenea, curse charter și servicii de transport marfă. Jet2.com este laureatul multor premii, precum: “cel mai punctual transportator”, “cel mai bun Debut de Piaţă pe Turism”, "cea mai bună companie aviatică pe rutele scurte", ”cea mai bună companie aeriană”.

Istoric

Înființată în 1978, sub numele de Canalul Express (Air Services), a activat inițial ca operator de transport de marfă, iar apoi, din 2001, efectuează și curse charter folosind aeronave Boeing pentru destinații internationale, pe zboruri scurte și medii, în principal. Denumirea actuală este utilizată din 2003, când Express Channel a stabilit marca Jet2.com pe Aeroportul Internațional Leeds Bradford.

Primul zbor

12 februarie 2003

Bagaje

Bagajul de mână permis trebuie să se încadreze în maxim 10 kg, și dimensiunile 56 x 45 x 25 cm, inclusiv roțile și mânerele. Bagajul de cală nu poate depăși greutatea de 32 de kg, iar pentru bagajul care depăsește limita se percepe o taxă de 16 euro pe kg.

Bazele operaționale

Belfast, Blackpool, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Leeds/Bradford, Manchester, Newcastle

Destinaţii

54

Zboruri din oraşele

Jet2 oferă zboruri spre 77 de destinaţii din 12 ţări, compania zburând în special către 29 de destinaţii de odihnă, localizate în 10 state din Europa, către insulele din Marea Mediterană, precum şi către Insulele Canare, precum și în țări din Asia: Israel (Tel Aviv), Turcia (Bodrum, Dalaman) și Arabia Saudită (Jeddah).

Flotă

Flota operatorului Jet2 dispune de 43 de aeronave aeronave de tip: Boeing 737–300, Boeing 757–200 și Boeing 737-800, ce deservesc zborurile low-cost regulate şi corporate, precum şi zborurile speciale şi zboruri charter.

Mărime flotă

46

Compania mamă

Dart Group PLC

Persoane cheie

Philip Meeson (CEO)

Sedii

Aeroportul Leeds/Bradford, Marea Britanie

Website

http://www.jet2.com