Compania aeriană Fly One

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km cu Fly One pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image

Descriere

Compania Aeriană Fly One a fost fondata in 2015, ce are specialiști cu experiență în materie de operare zbruri,are un capital 100% privat, direcția de baza fiind transportul de pasageri. Compania operează la moment curse din spre Parma, Veneția, Verona, Moscova, Dublin, Barcelona. Din vara 2017, vor fi operate curse spre Lisabona, Voronej, Sankt-Peterburg, Roma, Milano, Vaencia, Birmingham și Paris.

Istoric

Inițial, Fly One presta servicii Cabin Crew și Flight Crew la bordul aeronavelor pentru ca, mai apoi, să fie luată o decizie de fondare a unei companii aeriene. Astfel, Fly One a venit pe piață cu o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preț, către cele mai importante destinații din Europa și Rusia, fapt asigurat de către personalul operational, tehnic şi financiar-comercial calificat.

Ofertă

Compania Fly One propune la moment prețuri foarte avantajoase pentru zborurile spre toate destinațiile pe care aceasta le operează. Prețurile încep de la 55 Eur per direcție. Sezonier, compania aeriană Fly One, organizează diferite promoții pentru pasagerii săi.

Baza operațională principală

Aeroportul Internaţional Chişinău

Destinaţii

14

Sedii

Chişinău, Moldova

Website

www.flyone.md