Compania aeriană Blue Air

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km cu Blue Air pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image

Descriere

Unicitatea companiei Blue Air este că aceasta este prima linie aeriană lansată în România care a introdus pe piață biletele low-cost. Pe parcursul dezvoltării, Blue Air a reușit să își consolideze o poziție de lider în ceea ce ține de calitatea serviciilor și de costul acestora. Totodată compania se remarcă prin achiziționarea de avioane performante tip Boeing 737 , care transportă pasageri în cele mai vizitate orașe ale Europei ca Paris, Milano , Londra , Barcelona , Madrid . Totodată compania beneficiază de contacte interline cu companii ca „Blue Panaroama Airlines” ,„ Georgian Airways” și „Air Moldova” . Astfel în anul 2008 ajungând la o cifră de peste 2 milioane de pasageri transportați .

Istoric

Istoria companiei Blue Air începe în 2004, când devine prima companie aeriană care intră pe piața din România cu un capital privat . Scopul inițierii Blue Air a fost oferirea curselor aeriene accesibile spre cele mai mari orașe ale Europei, astfel că din primul an de activitate, Blue Air a devenit prima companie care oferă bilete low- cost clienților din România. Pe parcursul anilor compania a reușit să deschidă curse aeriene spre 25 de destinații din diferite colțuri ale țării, ajungând în vara lui 2007 cu un număr record de rezervări care ajungeau la un milion. Astfel , Blue Air a reușit să ocupe un loc de frunte printre companiile low-cost și să obțină un feedback pozitiv din partea clienților. Un an mai târziu compania a reușit să deschidă prima sa cursă în afara României cu destinația Bruxelles-Londra.

Ofertă

Compania Blue Air oferă clienților săi o mulțime de oportunități pentru a eficientiza calitatea și plăcerea de a zbura . Printre oferte se numără : - Rezervarea din timp a unui loc de parcare în aeroport cu o reducere de 60 %,clienții având posibilitatea de a-și parca mașina pe toată durata vacanței . - Intinerariu prin SMS, un serviciu care permite clienților să fie la curent cu toate informațiile cu referire la zbor ca de exemplu orele de decolare și aterizare , numărul rezervării e.t.c . - Asigurarea Blue Air Flexi, o ofertă care îți permite să îți schimbi biletul achitând o sumă de doar 5 euro .

Baza operațională principală

Bacău, București-Henri Coandă

Destinaţii

22

Orașe Focus

Aeroportul Internațional Sibiu

Zboruri din oraşele

La moment „ Blue Air ” oferă peste 25 de curse low- cost din aeroporturile : „ Henri Coandă ” București, „George Enescu” Bacău și „Aeroportul Internațional din Sibiu” , spre destinații ca : Dublin , Londra , Milano ,Veneția, Roma, Torino ,Bruxelles , Stuttgart , Madrid , Malaga , Barcelona, Milano , Napoli ,Paris , Veneția, Valencia .

Flotă

În luna aprilie 2013 , vârsta medie a flotei Blue Air a constituit în medie 19,7 ani. Pe parcursul activității compania a achiziționat aeronave de tip : Boeing 737 din seria 747-300, cu o capacitate de 148 de pasageri, 747-400 , cu o capacitate de maxim 132 pasageri și 737-500 cu o capacitate de 132 de pasageri . Astfel că, de la apariția companiei pe piață în 2004 , la fiecare 2 ani , Blue Air a achiziționat câte o aeronavă de tip Boeing. În total, compania operează cu 6 aeronave conduse de piloți bine pregătiți care au în palmares peste 10.000 de ore de zbor .

Mărime flotă

6

Persoane cheie

Sheriff Ussama(CEO)

Sedii

București, România

Website

http://www.blueairweb.com