plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Zbor Chișinău - Varșovia, dus/întors, de la 114 Eur!

Zbor.md și compania aeriană LOT Polish Airlines vă invită să vizitați una dintre cele mai frumoase capitale ale Europei - VARȘOVIA!

În perioada 11 Septembrie - 19 Septembrie 2017, puteți cumpăra Bilete de Avion, dus/întors, pentru intervalul dintre 01 Noiembrie 2017 - 31 Mai 2018, spre Varșovia de la 114 Euro!

Puteti verifica prețul aici - aici.

Varșovia, capitala Poloniei, poate fi caracterizată la sigur prin acest cuvânt: reinventarea. O dată cu trecerea timpului, acest oraș se dezvoltă și se reinventează pas cu pas.

Palatul Culturii și Științelor, la sigur este cea mai impresionantă clădire din captala Poloniei. A fost cosntruită de Stalin și se dorea a fi cea mai înaltă clădire din Polonia, însă modernii zgârâie nori au reușit să o detroneze!

Asemeni unei păsări Phoenix, a fost reânviat centrul istoric al Varșoviei, ce a fost distrus complet în timpul războiului. I-a fost readată fosta glorie și valoare, ce confera un sentiment puternic!

Polskie Linie Lotnicze LOT SA, pe scurt LOT Polish Airlines, este principalul operator aerian polonez, cu baza principală pe Aeroportul Frederic Chopin din Varşovia, şi principalele aeroporturi în Cracovia, Katowice, Gdańsk, Wrocław şi Poznań.

LOT a fost înfiinţată în anul1929, fiind în prezent una dintre cele mai vechi companii aeriene din lume care încă activează. Membră IATA din 1930, LOT a deschis, în acelasi an, prima ruta internaţională spre Bucureşti, fiind urmată de curse spre Berlin, Atena, Beirut, Helsinki, Roma. În timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, compania şi-a întrerupt activitatea, reluând-o în 1945. Din octombrie 2003, este membru al alianţei aeriene Star Alliance, şi una dintre cele mai bune companii aeriene din Europa Centrală si de Est, fapt confirmat de numeroasele titluri pe care le-a primit.

În ceea ce priveşte politica de bagaje, pentru Economy Class – bagajul de mână este de 5.9 kg, 115 cm, iar bagajul de cală de 20 kg şi 158 cm, pentru Business Class – 9 kg bagaj de mână, şi cu dimensiuni totale de 115 cm, bagajul de cală fiind de 30 kg şi 158 cm.

Companiile Aeriene Poloneze LOT operează peste 100 de rute, care oferă zboruri interne între Varşovia şi aeroporturile poloneze regionale, precum şi zboruri spre alte oraşe europene şi zboruri transatlantice pentru SUA şi Canada, iar din Romania, operează curse directe din Bucuresti, de pe Aeroportul Otopeni, spre Varţovia. De la aeroporturile din Varşovia, Cracovia şi Rzeszow pleacă cele mai multe zboruri spre Europa, Orientul Mijlociu, America de Nord şi Asia.

Rezervă acum pe www.zbor.md!

Comentarii