plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Zboară avantajos. Primește 25 euro pentru prima înregistrare și câte 1% înapoi din valoarea fiecărei tranzacții efectuate pe zbor.md

Program bonus

Cum ar fi să călătorești mai mult și să economisești în același timp? Fii atent! Pentru prima înregistrare pe zbor.md primești 25 euro direct în contul tău și îi poți utiliza pentru zborurile tale viitoare, oricare destinație a-i alege. Și asta nu e tot, la fiecare bilet de avion ulterior procurat pe zbor.md, primești înapoi 1% din valoarea acestuia. Zbori mai mult, economisești mai mult.

Iată de ce zeci de mii de clienți, aleg să achiziționeze bilete de avion prin zbor.md. O singură platformă, dar atâtea beneficii. Sute de oferte, asistență non-stop și puncte sub formă de reduceri la bilete. Fii și tu printre cei care aleg să călătorească avantajos. Programul_bonusl este valabil atât pentru persoane fizice cât și juridice.

Creează-ți cont pe zbor.md și din start primești 25 euro sub formă de puncte bonus. Zboară împreună cu toată familia și acumulează puncte care se transformă în reduceri semnificative de care te poți bucura la viitoarele bilete sau servicii de cazare achiziționate pentru tine și cei dragi. Un procent din valoarea fiecărui bilet procurat pe zbor.md pleacă automat pe contul tău.

Creează cont inclusiv pentru compania la care lucrezi și atribuie toate călătoriile de afaceri la contul companiei pe zbor.md. Doar imaginează-ți câte puncte poți acumula și transformă în reduceri pentru următoarele achiziții de bilete de avion.

Zbor.md îți oferă formula cea mai avantajoasă pentru călătoriile cu avionul.

  • Program de bonus generos;
  • Suport 24/7 atât la telefon cât și online;
  • Asistență gratuită pentru check-in;
  • Bilete ieftine în orice direcție;
  • Agenți profesioniști;
  • Oferte de la peste 600 de companii aeriene.

Zbor.md este o echipă de succes formată din 50 de profesioniști care muncesc zilnic pentru confortul călătoriei tale.

Zbor.md. Bilete de avion online. Sigur și rapid.

Comentarii