plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

​Wizz Air va opera 4 rute noi de pe aeroportul din Chișinău!

wizz air


George Michalopoulos, Director Comercial Wizz Air, a anunțat despre lansarea a 4 rute noi. Rutele noi sunt: Chișinău - Praga; Chișinău - Larnaca; Chișinău - Doncaster; Chișinău - Torino.

Zborurile spre Cehia și Cipru vor fi operabile începând cu finele lunii Decembrie curent. Prețul unui bilet de avion începe de la 35 EUR și deja pot fi rezervate pe www.zbor.md.

Totodată, reprezentanții companiei aeriene au anunțat și despre modificări la cursele care deja sunt funcționale. Vor fi dublate cursele spre Verona, numărul curselor spre Londra va crește de la 10 la 12 curse și de la trei la cinci, cresc cursele Chișinău – Roma. Zborurile spre Dortmund, Viena, Bruxelles și Bologna, vor crește cu câte o cursă săptămânal.

Wizz Air este în prezent una din cele mai mari companii aeriene low cost din Europa Centrală și de Est, operând pe 147 de aeroporturi din 44 de țări. Pe piața din Republica Moldova compania a intrat în 2013, prima cursă lansată fiind atunci Chișinău - Roma. În prezent pasagerii din Moldova pot opta pentru curse spre 18 destinații diferite din 10 țări europene: Grecia, Spania, Germania, Belgia, Danemarca, Italia, Marea Britanie și Franța.

Aeroportul Internațional Chișinău este baza pentru două aeronave Wizz Air, iar o dată cu mărirea numărului de curse, va mai fi adusă o navă.

Comentarii