plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Savurează primăvara la Istanbul cu zbor de la 179 Eur, dus-întors!

Zbor.md si compania aeriană Turkish Airlines sunt bucuroși să anunțe un nou preț promoțional pentru Biletele de Avion, dus-întors, Chișinău - Istanbul, care încep de la doar 179 Euro, cu toate taxele incluse!

Începind cu 04 aprilie și pînă pe 30 aprilie 2018, benefeciezi de acest super preț, pentru călătoriile spre Istanbul, din 04 aprilie și pînă pe 13 iunie 2018.

Grăbește-te să rezervi un Bilet de Avion la preț promoțional pe www.zbor.md!

Unul dintre cele mai minunate orașe din Europa și din Asia, Istanbul este rezulatul a secole de istorie, culturi și războaie. Povestea acestui oras a început în urmă cu mai bine de un mileniu, când avea numele de Constantinopol. De-a lungul timpului o mulțime de civilizații și-au lăsat amprenta pe acest oraș, ce cuprinde cele două maluri al Bosforului, cum si este orasul de hotar dintre cele doua continente.

Dar, asta nu înseamnă că Istanbul nu este un oraș modern, care și-a păstrat foarte bine tradițiile și simbolurile prin moscheile, bazilicile, catedralele și bazarurile sale. Un amestec spectaculos de est și vest, cel mai mare oraș din Turcia se mândrește cu o aură uluitoare și cu o dispozitie care va fermeca chiar și cel mai pretențios turist.

Rezervă acum pe Zbor.md!

*bileletele de avion la preț promoțional sunt în limita stock-ului disponibil oferit de compania aeriană.

Comentarii