plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Reguli noi de intrare în Aeroportul Internațional Chișinău.

Reguli noi de intrare în Aeroportul Internațional Chișinău

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) a stabilit noi reguli de sănătate publică, în scopul prevenirii cazurilor noi de îmbolnăvire cu COVID-19. Astfel, s-a decis ca în incinta Aeroportului Internațional Chișinău vor avea acces doar pasagerii care vor prezenta tichetul de călătorie, fără însoțitori.

Luând în considerare noile reguli care vor influiența durata proceselor de deservire, pasagerii sunt rugați să se prezinte la Aeroport mai devreme, cu cel puțin 3 ore înaintea decolării.

Totodată, Asociația Aeronautică Civilă recomandă pasagerilor să pregătească în avans și să dețină toate acetele necesare pentru intrarea și în țara de destinație, în caz contrar acestora le va fi refuzată îmbarcarea în aeronavă.

AAC va crea condiții optime de separare a fluxurilor de călători la toate etapele de control, inclusiv până la părăsirea aerogării, și va întreprinde măsuri pentru a evita aglomerările în autocarele pentru transportul pasagerilor de la și spre avion.

Vor fi intensificate și măsurile de comunicare privind regulile de comportament și respectarea strictă a normelor de protecție sanitară.

De asemenea, în incinta Aeroportului, călătorii vor purta masca de protecție și vor păstra distanța socială.

Important: Zbor.md nu poartă răspundere pentru situațiile în care pasagerii nu pregătesc toate actele necesare de intrare în țara de destinație și drept urmare le este refuzată îmbarcarea.

Zbor.md. Fii informat, fii în siguranță. Mai presus de orice ne pasă de siguranța călătoriei tale.

Comentarii