plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Regulament de organizare și desfășurare a Tombolei de Iarnă 2021

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL

1.1.Tombola Christmas 2021 este organizată și desfășurata de ”EXPLOR TUR” S.R.L. (m.c. ZBOR.MD), IDNO: 1012600013482, cu sediul: str. 31 August 1989, nr. 64 MD-2012, mun. Chișinău, www.zbor.md, tel.: 022 844111, (denumită în prezentul Regulament ”Organizator”).

1.2.Regulamentul de organizare și desfășurarea a Tombolei Christmas 2021 (denumită în continuare ”Regulament”), aprobat prin Ordinul ”EXPLOR TUR” S.R.L. nr. 1G-2021 din 09.12.2021, este public și poate fi consultat în mod gratuit de orice solicitant și persoană interesată la sediul Organizatorului și pe site-ul oficial al Organizatorului.

1.3.Participanții se obligă să respecte și să se conformeze tuturor termenilor, condițiilor și prevederilor prezentului Regulament și a legislației aplicabile.

SECȚIUNEA 2. LOCUL DE DESFĂȘURARE AL TOMBOLEI

2.1.Tombola Christmas 2021 (denumită în prezentul Regulament ”Tombolă”) se desfășoară online, pe site-ul: www.zbor.md, prin Call Center și la sediul Organizatorului, în fiecare zi a săptămânii.

SECȚIUNEA 3. PERSOANELE PARTICIPANTE LA TOMBOLĂ

3.1.Poate participa la prezenta Tombolă orice persoană al cărui nume și prenume va fi indicat în biletul de avion, cu vârsta peste 18 ani, indiferent de locul situării domiciliului (denumită în prezentul Regulament ”Client”), fără nici un fel de deosebire ca, de pildă, deosebirea de rasă, culoare, sex, limbă, religie, opinie politică sau orice altă opinie, de origine națională sau socială, avere, naștere sau orice alte împrejurări.

3.2.La Tombola Christmas 2021 pot participa atât clienții noi cât și cei existenți ai ZBOR.MD:

3.2.1. Clienții noi care vor crea cont pe www.zbor.md și vor achiziționa bilete de avion prin cont sau vor achiziționa bilete de avion la telefon, direct pe site fără creare de cont, sau direct din oficiu, pe durata Tombolei.

3.2.2. Clienții existenți care vor achiziționa bilete de avion pe durata Tombolei prin oricare din metodele disponibile pentru achiziționarea biletelor de avion.

3.3.Nu au dreptul să participe la această Tombolă angajații și partenerii/subagenții Organizatorului, precum și membrii familiilor acestora (rude de gradul I și II și afinii).

3.4.Sunt descalificate automat persoanele care și-au asumat o identitate falsă pentru participarea în cadrul Tombolei.

3.5.O persoană nu poate participa și/sau ridica premiul în numele altei persoane.

3.6.Prin participarea la Tombolă, toți participanții oferă Organizatorul dreptul de a folosi numele și imaginea sa pentru promovarea Tombolei.

SECȚIUNEA 4. VALABILITATEA OFERTEI

4.1.Tombola Christmas 2021 este valabilă în perioada 13.12.2021 – 10.02.2022 inclusiv. Pentru obținerea de informații suplimentare, vă rugăm să trimiteți un e-mail la info@zbor.md.

4.2.Tombola nu este un joc de noroc și este organizată exclusiv din fondurile și resursele financiare ale Organizatorului în vederea promovării serviciilor ZBOR.MD.

4.3.După încheierea Tombolei, Organizatorul nu mai are nicio responsabilitate și nu își asumă nicio obligație în legătură cu orice circumstanță care ar putea eventual conduce la concluzia actualității sau continuării Tombolei.

SECȚIUNEA 5. MECANISMUL DESFĂȘURĂRII TOMBOLEI

5.1.1. La procurarea biletelor de avion, prin orice modalitate menționată în Regulament, Clientul intră automat la Tombolă pentru șansa de a câștiga premiile garantate.

5.1.2. Tombola se va desfășura prin 4 extrageri:

  • Prima extragere va avea loc la data de 27.12.2021.
  • A doua extragere va avea loc la data de 10.01.2022.
  • A treia extragere se va desfășura la data de 24.01.2022.
  • A patra extragere se va efectua la data de 10.02.2022.
  • Extragerile se vor efectua la fiecare 2 săptămâni pe durata Tombolei. La necesitate vor fi organizate extrageri suplimentare.

5.1.3. Pe durata Tombolei este valabil Programul de Bonus ZBOR.MD.

  • La crearea unui Cont nou pe www.zbor.md, Clientul beneficiază de 25 EURO sub formă de puncte bonus.
  • Pentru fiecare tranzacție ulterioară creării de cont și pe durata Tombolei, Clientul beneficiază adițional de 1% Cash Back sub formă de puncte bonus.
  • Punctele bonus vor fi utilizate conform Regulamentului Programului de Bonus existent care poate fi consultat pe www.zbor.md și la sediul Organizatorului.

5.1.4. Pentru înregistrarea la Tombolă, Clientul trebuie să achiziționeze bilete de avion, în orice sumă, pe durata de desfășurare a Tombolei, iar data zborului poate exceda perioada Tombolei.

5.1.5. Clientul poate intra la Tombolă, cu participare la mai multe extrageri dacă face achiziții de bilete de mai multe ori pe durata Tombolei și dacă acestea se încadrează în diferite perioade de extragere.

SECȚIUNEA 6. PREMIILE OFERITE ÎN CADRUL TOMBOLEI

6.1.Premiile oferite în cadrul Tombolei sunt:

6.1.1. Premii care nu vor depăși suma de 1500,00 MDL fiecare sub forma de 8 gadgeturi:

  • 2 Boxe portabile
  • 2 perechi de căști AirDots
  • 2 Smartwatch-uri
  • 2 Home Smart Speackere

6.1.2. Premii sub forma de 8 bilete de avion dus-întors cu condiția ca să fie utilizate în perioada de până la data de 31.12.2022, a câte un bilet per persoană care nu include bagajul de cală:

  • 2 bilete dus-întors la Paris, în valoare maximă de 100 EURO/per bilet dus-întors.
  • 2 bilete dus-întors la Istanbul, în valoare maximă de 100 EURO/per bilet dus-întors.
  • 2 bilete dus-întors la Hamburg, în valoare maximă de 100 EURO/per bilet dus-întors.
  • 2 bilete de avion dus-întors la Viena, în valoare maximă de 100 EURO/per bilet dus-întors.

6.1.3. Premii sub forma de 8 vouchere nominale în valoare de 100 EURO fiecare. Câte un voucher per persoană. Codul voucherelor va fi generat după desemnarea câștigătorului și va fi atribuit numelui său. Durata de valabilitate a voucherului este de 6 luni din momentul obținerii acestuia. Voucherul poate fi utilizat o singură dată, în totalitate pentru achiziția de biletele de avion pe www.zbor.md. Dacă la achiziția de bilete de avion suma este mai mică decât valoarea voucherului, diferența se stinge (nu se acordă rest în bani), iar dacă suma este mai mare, Clientul achită diferența.

SECȚIUNEA 7. OFERIREA PREMIILOR

7.1.În cadrul fiecărei extrageri, la data indicată în punctul 5.1.2., se vor oferi 2 dintre gadgeturi, 2 bilete de avion dus-întors și 2 vouchere nominale.

7.2.În cadrul fiecărei extrageri se vor desemna 6 câștigători care au achiziționat bilete de avion în perioada de extragere.

7.3.La fiecare extragere se vor oferi câte 2 cadouri identice din fiecare grup de premii, dar la persoane diferite.

7.4.Premiile nu pot fi preschimbate în bani. Destinația biletului de avion poate fi schimbată, dar să fie în limita bugetului indicat la punctul 6.3.

7.5.Extragerea câștigătorului va avea loc aleatoriu prin intermediul platformei www.random.org la data indicată în punctul 5.1.2. și va fi comunicat în termen de 3 zile pe website-ul Organizatorului, prin e-mail și la telefon.

7.6.Pentru a beneficia de premiu, câștigătorul va trebui să vină în oficiul Organizatorului pentru a-l ridica fizic, iar în cazul biletelor de avion să stabilească data de plecare. Chiar și pentru voucherele nominale clientul la fel trebuie să se prezinte fizic în oficiul Organizatorului pentru obținerea certificatului cu menționarea sumei voucherului obținut și atribuit Tombolei. Pentru conformitate, Clientul va semna un act de predare-primire la care se va anexa un act de identitate al acestuia.

7.7.Organizatorul își rezervă dreptul de aprobare a perioadei de plecare în cazul biletelor de avion câștigate.

7.8.Câștigătorul are obligația să pregătească toate actele necesare pentru călătorie conform regulilor de călătorie/intrare în țara (orașul) de destinație. Cheltuielile pentru perfectarea vizelor, testarea anti-COVID ș.a. cheltuieli organizatorice pentru călătorie sunt suportate de câștigător.

7.9.În cazul în care câștigătorul nu va putea fi găsit la datele de contact indicate, în termen de 5 zile lucrătoare din momentul anunțării, sau va refuza premiul sau nu va fi eligibil, Organizatorul are dreptul să descalifice acest câștigător. În cazul descalificării, Organizatorul va efectua o nouă extragere din lista participanților la Tombolă.

7.10.Organizatorul va face poze și/sau filmări video cu câștigătorul și premiul primit. Numele câștigătorilor ar putea fi publicate și pe paginile de rețele sociale ale Organizatorului.

7.11.Organizatorul își rezervă dreptul să amâne data de premiere în dependență de evoluția stării epidemiologice din țară și din lume.

SECȚIUNEA 8. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

8.1.Prin participarea la Tombolă, Clientul își exprimă acordul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate de către Organizator în scopul desfășurării Tombolei.

8.2.Procesarea datelor înseamnă orice operațiune sau un set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu utilizarea mijloacelor automatizate sau fără utilizarea unor astfel de mijloace, cum ar fi colectarea, înregistrarea, stocarea, adaptarea, utilizarea, combinarea, ștergerea sau distrugerea acestora.

8.3.Prin acceptarea premiului, Clientul consimte la utilizarea numelui și prenumelui său, precum și a pozei sale în materialele publicitare ale Organizatorului, în mod gratuit. Confirmarea se va efectua prin consimțământul scris, iar, în orice caz datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la retragerea consimțământului.

SECȚIUNEA 9. MODIFICARE, SUSPENDARE ȘI ANULARE

9.1.Organizatorul își rezervă dreptul de a introduce modificări și/sau completări rezonabile Regulamentului care vor fi parte integrală a acestuia, urmând ca acestea să intre în vigoare numai la plasarea lor pe pagina web a Organizatorului.

9.2.În circumstanțe excepționale, Organizatorul poate suspenda, anula și/sau extinde termenul Tombolei, plasând un anunț despre acest lucru pe pagina sa web.

9.3.Tombola poate înceta înainte de termen în cazul apariției unui eveniment justificator, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua prezenta Tombolă, după comunicarea prealabila a publicului.

SECȚIUNEA 10. RESPONSABILITATE ȘI LITIGII

10.1.Organizatorul nu își va asuma nici-o responsabilitate cu privire la cunoașterea de către Clienți a prevederilor Regulamentului de organizare și desfășurare a Tombolei Christmas 2021, inclusiv a modificărilor aduse acestuia atât timp cât acestea au fost puse la dispoziția publicului larg. Nici un participant nu va putea solicita continuarea Tombolei și nici repararea unui potențial prejudiciu produs prin suspendarea regulamentară a Tombolei.

10.2.Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru: Rezervări de bilete care conțin informații false ori vădit eronate; Erori tehnice ale www.zbor.md; Erori tehnice ale conexiunii telefonice.

10.3.Organizatorul își rezerva dreptul de a verifica și superviza modul în care se desfășoară Tombola. Comiterea fraudelor de natură să favorizeze anumiți consumatori sau constatarea altor contravenții dovedite, vor fi sancționate conform legislației în vigoare. Tentativele de fraudă descalifică câștigătorul și exclud oferirea premiului.

10.4.Administrația ”EXPLOR TUR” S.R.L. invită toți cetățenii care constată orice nereguli legate de desfășurarea prezentei Tombole, să scrie, să trimită fotografii sau orice document considerat că ne poate fi de folos.

10.5.Eventualele litigii, apărute între Organizator și Clienți referitor la Tombolă, se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibil, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente din Republica Moldova.

10.6.Eventualele reclamații legate de derularea Tombolei se pot trimite pe adresa Organizatorului în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la data efectuării rezervării. După expirarea acestui termen Organizatorul nu va mai lua în considerare nicio reclamație.

Comentarii