plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Până pe 30 noiembrie cumperi bilete de avion cu 10% mai ieftin!

Începe a ninge cu oferte!

Din 14 noiembrie si pina pe 30 noiembrie, UIA vine cu reducerii suplimentare pentru toate destinatiile sale! Beneficiază de o reducere de 10 % la fiecare bilet de avion !

Intră acum pe www.zbor.md si rezervă orice bilet cu compania UIA in perioada 14.11 – 30.11.2016, pentru perioada de călătorie 26.11.2016 – 16.03.2017!

Ukraine International Airlines (UIA) este o companie aeriană lider din Ucraina înființată în 1992. Astăzi, UIA este o companie privata sută la sută.

Misiunea principală a companiei aeriene, UIA, este de a asigura un transport sigur și de încredere pentru pasageri și de mărfuri.

Flota de UIA cuprinde în prezent 39 de aeronave moderne: avion de curse medii Boeing 737 (inclusiv un 737-300SF cargobot), avion de cursemedu Еmbraer-190, și de cursă lungă Boeing 767. Aeroportul de bază al companiei aeriene UIA, este Aeroportul Internațional Kiev Borispol (KBP).

Astăzi compania aeriană UIa, este cea care oferă un număr mai mare de destinații europene din Ucraina decât oricare altă companie. Orientată spre client, compania aerienă oferă o politică de prețuri flexibilă, program convenabil de zboruri. Compania ține foarte mult la siguranța pasagerilor săi!

Zbor.md compară toate biletele de avion existente într-un singur loc, urmăreşte toate ofertele promoţionale ale companiilor aeriene şi oferă posibilitatea de a rezerva biletul de avion online. Cu noi achiziţia biletului devine foarte simplă – căutaţi pe site-ul nostru preţul minim şi cumpăraţi biletul, accesînd butonul „Rezervă”.

Suntem o echipă tânără şi ne dorim ca Dvs să călătoriţi cât mai des, interesant, şi la cel mai accesibil preţ. Avem răspunsul exact la întrebarea ”cât costă biletul la avion” în orice moment. Utilizaţi sistemul nostru de căutare pentru bilete de avion şi noi vom găsi cele mai joase tarife pentru bilete.

Rezervă acum! .

Comentarii