plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Noi reguli de intrare in Republica Moldova din 5 Martie 2021

Stimati pasageri conform decizie CNESP nr. 47 din 26 februarie 2021 toți pasagerii care intenționează să traverseze frontiera de stat a Republicii Moldova pe sensul de intrare, sunt obligați să prezinte reultatul testului PCR COVID-19 NEGATIV, efectut cu 72 ore înainte de prezentare, în limba română, engleză sau rusă.

Excepții: copiii până la 5 ani, conducătorii auto a vehiculelor rutiere de transport marfar şi a vehiculelor rutiere de transport de persoane contra cost, echipajele şi personalul de deservire ale aeronavelor/navelor şi brigăzile şi personalul de deservire ale garniturilor de tren, membrii delegațiilor, lucrătorii transfrontalieri, pasagerii în tranzit și cei care au act confiramtiv de administrare a vaccinului.

Cetăţenii Republicii Moldova care nu vor deţine rezultatul testului PCR

COVID-19 negativ, efectuat cu 72 de ore înainte de sosire, vor fi obligaţi să îndeplinească Fişa epidemiologică şi să respecte regimul de autoizolare de 14 zile indiferent de zona din care soseşte.

Țineți minte - Toți pasagerii sunt obligați să se informeze și să dețină toate actele necesare pentru a traversa frontiera țării de pornire și de destinație! În cazul în care nu vor fi respectate restricțiile impuse, îmbarcarea va fi refuzată, iar costul biletelor nu vor fi rambursate.

Bilete de avion ieftine doar pe - www.zbor.md!

Comentarii