plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Luna Dragostei e plină de REDUCERI! Zboruri de la 49 Eur!


În perioada 1 – 18 februarie, Zbor.md șî Air Moldova oferă Bilete de Avion ce încep de la doar 49 Euro într-o direcţie, cu toate taxele incluse*, pentru cele mai așteptate călătorii din vară. Oferta este valabilă pentru zborurile directe ale companiei Air Moldova din perioada 5 februarie – 27 octombrie 2018.

Biletele sunt disponibile pentru vînzare în agenția Zbor.md, din str. 31 August 1989, 64. Rezervările le puteti face oricînd la numărul de telefon – 022 844 111. Cele mai bune preţuri pentru destinaţiile favorite le puteţi vedea mai jos

de la 49 euro – Chișinău - Bucureşti, Moscova;
de la 59 euro – Chișinau - Bologna, Florenţa, Krasnodar, Milano, Roma, Veneţia, Verona;
de la 69 euro – Chișinau -Atena, Bruxelles, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Paris, Sankt-Petersburg, Torino, Viena;
de la 79 euro – Chișinau - Barcelona, Larnaca, Londra, Madrid;
de la 89 euro – Chișinau - Dublin;
de la 99 euro – Chișinau - Ekaterinburg, Lisabona;
de la 149 euro – Chișinau - Dubai

Air Moldova operează zboruri directe spre 30 destinaţii din Europa şi Asia precum: Atena, Barcelona, Bologna, Bruxelles, București, Dubai, Dublin, Florenţa, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Lisabona, Londra, Krasnodar, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersburg și Torino la care se adaugă cursele sezoniere – Antalya, Corfu, Tivat, Zakynthos și Sharm-el-Sheikh. Şi oferă două clase de deservire – Econom şi Business.

Zbor.md este o Agenție de vînzare a biletelor de avion cu peste 8 ani de activitate pe piața din Republica Moldova. Întrunește în sistemul său de căutare a biletelor de avion aproape toate companiile aeriene, astfel reușind să ofere opțiuni avantajoase din și spre toate destinațiile din lume! Este unicul site de bilete de avion online din R. Moldova, care a implementat sistemul unic de Conexiuni Inteligente, care permite oferirea opțiuni de zboruri combinate cu companii aeriene diverse pentru a obține un preț cît mai redus pentru clienții săi!

Rezervă acum la numărul de telefon 022 844 111

*Pentru promoția dată, locurile sunt limitate de compania aeriană. Prețurile finale ale biletelor pot varia în dependență de destinație. Prețurile promoționale nu se afișează pe site.

Comentarii