plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Londra a fost nominalizată de TripAdvisor ca cea mai populară destinație a anului 2019!

Tripadvisor nr1

Paris și Roma sunt orașele care urmează Londra în topul Travellers 'Choice din acest an.

Poate capitala Regatului Unit la moment nu este asaltată de turiști, dar cel puțin asta este părerea utilizatorilor celui mai mare site de călătorie online din lume - TripAdvisor. Anul acesta topul Travellers 'Choice , TripAdvisor a numit Londra cea mai bună destinație din lume.Pentru a determina câștigătorii globali pentru acest an, site-ul a folosit un algoritm bazat pe cantitatea și calitatea recenziilor și evaluărilor pentru hoteluri, restaurante și atracții din destinații din întreaga lume, adunate pe o perioadă de 12 luni.

Londra a reușit să sară din al doilea loc în 2018 la locul de sus și este urmată îndeaproape de Paris și Roma. Potrivit TripAdvisor, câștigul se datorează după ce anul trecut Marea Britanie a fost în atenția mondială, și anume nunta ducelui și ducesei de Sussex.

"Atenția globală orientată spre Harry și Meghan are un efect puternic, deoarece este pentru prima dată din 2016 când Londra a ajuns în fruntea clasamentul mondial", a declarat purtătoarea de cuvânt a lui Hayley Coleman, Manager Principal Comunicare TripAdvisor.

Din Chișinău spre Londra la moment, curse directe, efectuează 2 companii aeriene, AirMoldova(aeroport Stansted) și WizzAir(aeroport Luton)! Din luna Iulie, FLYONE intenționează să lanseze o cursa directă către capitala Regatului Unit(aeroport Southend), precum și AirMoldova va mai opera o cursă directă, din iunie, spre aeroportul Gatwick, Londra.

Aici puteți vedea cele mai ieftine Bilete de Avion spre Londra - https://fly.md/1

Comentarii