plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Dubai direct din Chișinău! Acum e posibil la doar 159 Eur!

Din 23 noiembrie 2017, Air Moldova lansează o nouă cursă spre Emiratele Arabe Unite. Dubai, devenind astfel a 29-a destinaţie a companiei aeriene din Republica Moldova.

Această rută va fi operată de 2 ori pe săptămână, dupa urmatorul orar:

Luni și joi(ora locală):
Chișinău - Dubai 21:50 - 04:50
Dubai - Chișinău 06:50 - 10:10

Biletele de avion au prețul începând de la 159 euro pentru o direcție, și includ toate taxele.

Biletele avia pot fi cumpărate online pe site-ul www.zbor.md, începînd cu data de 6 OCT 2017.

Este important de menționat că Dubai oferă posibilități de conexiune pentru călătorii aflaţi în tranzit spre majoritatea aeroporturilor din Orientul Mijlociu şi Asia.

Dubai este unul dintre cele sapte emirate care formeaza Emiratele Unite. Dubaiul are o lunga traditie comerciala care a atras vizitatori din Orientul Mijlociu si regiunile invecinate. Astazi Dubai este gazda pentru un numar crescand de vizitatori din Occident si Orientul Indepartat. Orasul atrage calatorii care cauta ceva nou si diferit, oferind facilitati internationale impreuna cu aventura Orientului Mijlociu si destinatii exotice cu un stil de viata cosmopolitan. Dubai este capitala nedisputata a sporturilor din Orientul Mijlociu, gazduind evenimente de talie mondiala care atrag printre cele mai mari nume impreuna cu sportul respectiv, fie ca e vorbe de golf, tenis, curse de cai, curse de barci, rugbi sau navigatie.

Dubai a primit un rating de 4.6 / 5 de la clientii Direct Booking (10 opinii in perioada - ).

Rezervă acum pe Zbor.md!

Comentarii