plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Descoperă aceste orașe cu ajutorul tramvaiului!

Tramp

Să descoperi orașe noi este posibil, ba chiar necesar! Și nu neapărat pe jos, se poate și cu tramvaiul!

Am colectat pentru dvs. cele mai interesante tramvaie, ale căror rute cu siguranță vă vor captiva:

✈️ Hong Kong. Celebrul tramvai cu două etaje - descendent direct al englezilor,

aduse din ex metropolă în secolul al XIX-lea. Tramvaiele încete sunt încă în căutare mare și sunt chiar considerate o atracție turistică.

Din puntea superioară deschisă este cel mai bine să explorezi viața orașului insulă, fără să te pierzi în agitația străzii.

Durata traseului de la 15 minute la 1,5 ore. Apropo, din toate rutele este cel mai bine sa alegi numarul 120 - singura pe care mai rulează tramvaie ale anilor 1950.

✈️ San Francisco. Unicitatea tramvaiului constă în construcția cablului de tracțiune. Cablul pe care rulează tramvaiul se află sub pământ.

Cele mai pitorești rute sunt Powell - Mason și Powell - Hyde, care trec prin Chinatown, arcul Nob Hill, portul pescarilor Wharf cu multe restaurante ce servesc bucate din pește.

✈️ Lisabona. Pe ruta de tramvai Nr. 28 din Lisabona, rulează vagoane din placaj, la fel ca acum 100 de ani. Chiar și opririle de aici sunt comandate, ca

la începutul secolului trecut - trăgând cablul întins sub tavanul vagonului. Întregul traseu de-a lungul pantelor abrupte și al curbelor durează aproximativ 30 de minute.

Fiecare oraș din lume are farmecul său, de asta fiecare trebuie descoperit în mod individual! Bilete de avion ieftine spre aceste minunate destinații găsiți pe www.zbor.md!

Comentarii