plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

De Paști la Zbor.md se întâmplă minuni! Câștigă 2 Bilete de Avion, dus-întors, cu Fly One spre destinația preferată!

În perioada 13 Martie – 10 Aprilie 2017, Zbor.md și compania aeriană Fly One anunță mega tombolă de Paști!

Între 13 Martie si 10 Aprilie 2017, cumpărând un bilet de avion pe site-ul www.zbor.md cu compania aeriana Fly One spre orice destinație, devii automat participant la Promoția: “De Paști la Zbor.md se întâmplă minuni! Câștigă 2 Bilete de Avion, dus-întors, cu Fly One spre destinația preferată!”. Premiul cel mare al promoției – 2 bilete de avion dus-întors, spre orice destinație operată de compania aerienă Fly One, perioada de călătorie 16.04.2017 – 31.12.2017!

Este suficient să cumpărați, în perioada 13 Martie – 10 Aprilie 2017, bilete de avion în orice direcție operată de compania aeriană Fly One, pe site-ul de bilete de avion online, www.zbor.md, sau să le rezervați la numărul de telefon 022 844 111 și să le procuraţi în oficiul Zbor.md de pe str. 31 august 1989, 64, Chișinău.

Fly One este o companie aeriană privată din Republica Moldova, fondată recent, dar care a reușit să se recomande pozitiv față de pasagerii săi! La moment, Fly One operează zboruri spre 14 destinații:

Chișinău - Parma,

Chișinău - Voronej,

Chișinău - Barcelona,

Chișinău - Sankt Petersburg,

Chișinău - Dublin,

Chișinău - Birmingham,

Chișinău - Moscova,

Chișinău - Paris,

Chișinău - Lisabona,

Chișinău - Milan,

Chișinău - Veneția,

Chișinău - Roma,

Chișinău - Verona,

Chișinău - Valencia.

Prețurile pentru biletele de avion sunt foarte competitive!

Serviciul ZBOR.md oferă posibilitatea de a alege personal timpul convenabil, zborul propriu-zis, posibilitatea rezervării biletului şi achitarea lui fără a pierde timpul în trafic și așteptând în cozi.

Ne dedicăm integral clienților noștri și ne concentrăm pe satisfacerea maximă a nevoilor Dumneavoastră. Principiul de bază al lucrului nostru este prestarea de servicii excluzive la nivel mondial, în combinație cu tehnologii moderne și inovative.

Parteneriatul cu o rețea globală Vă deschide oportunitatea de a urmări zborurile actuale și preturile biletelor în timp real. Aceasta permite rezervarea sau cumpărarea biletelor pentru orice destinație, alegând una din 300 de companii aeriene, la un preț mai mult decât rezonabil, la orice oră.

Aici găsiţi Regulamentul Promoţiei: https://www.zbor.md/ru/de-pasti-la-zbormd-se-intam...!

Rezervă acum bilete de avion pe www.zbor.md!

Comentarii