plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

De Crăciun, la târgurile din Viena, Hamburg sau Praga, împreună cu Zbor.md. Ia-ți acum bilet de avion începând cu 30 de euro/direcție.

Târguri de Crăciun

Atmosfera sărbătorilor de iarnă îşi face prezenţa nu doar în lume, dar și la Zbor.md! Avem grijă să-ți punem la dispoziție bilete de avion la prețuri low-cost spre cele mai renumite târguri de Crăciun. Hamburg, Praga sau Viena sunt la un zbor distanță, cu doar 30 euro/direcție.

Hamburg, Germania - bilete de avion începând cu 30 de euro/direcție.

O atmosferă superbă, creată de decorurile de sărbătoare și spectaculoasele instalații de iluminat te aștepta la Hamburg. Este un loc plin de magie, cu piețe unde vor fi aduse tot felul de bunătăţi de Crăciun potrivite pentru toată familia ta. Special pentru copii vor fi oganizate o mulțime de atracții: caruseluri și standuri nesfârșite cu jucării. Nici adulții nu vor avea timp să se plictisească, organizatorii promit degustări de vin fiert și expoziții fabuloase de cadouri. An de an, comercianții de la târg se străduiesc sa-și surprindă clienții, iar mulți aduc produse unicat, lucrate manual. În Hamburg vor fi amenajate aproape 30 de târguri de Crăciun.

Viena, Austria - bilete de avion începând cu 45 de euro/direcție.

Crăciunul n-ar mai fi la fel fără celebrul târg din Viena. Centrul capitalei austriece va îmbrăca curând haine de sărbătoare, iar localnicii și turiștii abia așteaptă să savureze o cană de vin fiert, să admire decorațiunile și să asculte fanfara. Pe acordurile unui vals vienez, câteva mii de oameni se adună în piață, să vadă bradul de Crăciun împodobit cu instalații de leduri. Câteva sute de tarabe sunt amplasate în piață, iar mirosul de vin fiert, turta dulce și migdale prăjite care plutește în aer atrage o mulțime de vizitatori. Acolo se găsesc nu doar jucării, decorațiuni de sărbători sau suveniruri, ci și bunătăți tradiționale.

Bruxelles, Belgia - prețul biletelor începe de la 40 euro/direcție.

Dacă vrei să te pregătești de sărbători așa cum trebuie, nu ezita să-ți plănuiești vacanța la faimosul târg de Crăciun din Bruxelles. Aici poți savura pe de plin ciocolata belgiană, midiile prăjite, cârnații artizanali, brânzeturile și pâinea cu gust desăvârșit. Asta ca să nu aducem în discuție cartofii prăjiți sau cele două miliarde de feluri de bere. Târgul de Crăciun din Bruxelles se mai laudă și cu un patinoar imens care este deschis toată ziua pentru turiștii care vor să se distreze alături de cei mici. De asemenea, curioșii pot urca pe o roată uriașă plasată în piața centrală de unde pot admira întregul peisaj care îți taie respirația, iar clădirile istorice devin fundalul unei coregrafii impresionante de muzică și lumini.

Praga, Cehia

Târgul de Craciun din Praga este cel mai căutat eveniment de sărbători și atrage anual mii de vizitatori. Aproape toată lumea vrea să experimenteze atmosfera de Crăciun din Piața Orașului Vechi. Aici te poți bucura de mâncăruri și băuturi locale, de suveniruri, și poți urmări meșteșugari și obiceiuri tradiționale în acțiune. Copiii se pot distra la ateliere, iar împreună cu toată familia vă puteți bucura de colindele de Crăciun. „Oraşul celor 100 de turnuri“ este una dintre cele mai vizitate și atractive capitale europene. Secretul popularității acestui orășel reprezintă bogata istorie a orașului, transformată într-o moștenire culturală, arhitecturală și culinară unică.

Zbor.md îți oferă formula cea mai avantajoasă pentru călătoriile cu avionul în vacanțele de iarnă.

  • Program de bonus generos. 25 euro pentru primul zbor și 1% cash back la fiecare tranzacție ulterioară;
  • Suport 24/7 atât la telefon cât și online;
  • Asistență gratuită pentru check-in;
  • Bilete ieftine în orice direcție;
  • Agenți profesioniști;
  • Oferte de la peste 600 de companii aeriene.

Zbor.md este o echipă de succes formată din 50 de profesioniști care muncesc zilnic pentru confortul călătoriei tale.

Tips: Alege destinația pentru vacanța de iarnă și rezervă biletul de avion din timp ca să beneficiezi de cele mai avantajoase prețuri pe zbor.md.

Zbor.md. Bilete de avion online. Sigur și rapid.

Comentarii