plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

De ce să visezi la vacanță când poți pleca chiar tu! Ia-ți copiii și faceți o escapadă la Paris, Istanbul sau Kiev. Biletele de avion sunt de la 45 euro

vacanta la Istanbul

Cum organizezi o vacanță memorabilă pentru copilul tău? Vacanța de toamnă e deja aici și va dura tocmai 9 zile, iar Zbor.md te ajută să o planifici în modul cel mai distractiv și interesant. Ia-ți familia și distrați-vă împreună la Paris, la Disneyland, la Istanbul sau Kiev. Bilete de avion sunt mai mult decât accesibile. Începând cu doar 45 euro per direcție.

Va fi o săptămână în care copilul tău va uita de gadgeturi și jocuri online, veți explora împreună orașe turistice spectaculoase și unice. O călătorie în care copilul tău se va relaxa, dar și va descoperi locuri pline de istorie despre care își va aminti când le va studia la școală.

În prag de vacanță, Zbor.md oferă prețuri speciale pentru trei destinații în care îți poți umple albumele cu poze colorate și pline de amintiri. Surprinde-ți copilul cu o călătorie în lumea basmelor, cum ar fi Disneyland, de exemplu. Biletul până spre Paris te costă doar 40 de euro! Grăbește-te și rezervă biletele spre Istanbul, la preț de numai 62 de euro/direcție! În urma diverselor civilizații care și-au pus amprenta asupra orașului, Istanbul abundă în atracții uimitoare: numeroase obiective și monumente turistice, parcuri tematice, un imens shopping mall, zone de festival și evenimente.

Printre destinațiile turistice populare este și capitala Ucrainei, Kiev. Cu doar 62 de euro/direcție, poți vizita unul dintre cele mai vechi orașe din Europa, încărcat de istorie, muzee, teatre, clădiri vechi unice și multe atracții culturale.

Tot ce trebuie să faci, este să alegi destinația preferată și să achiziționezi bilete de avion online sigur și rapid, chiar azi, pe Zbor.md.

Oferim consultanță și suport 24 din 7 atât la telefon cât și online, asistență gratuită pentru check-in și puncte bonus sub formă de reduceri. Alege din sute de oferte pe zbor.md și distrează-te la maximum.

Zbor.md. Bilete de avion online. Cu noi e sigur rapid!

Comentarii