plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cursa aeriană Chișinău-București va fi relansată de Air-Moldova!

Din 19 Decembrie, pentru a facilita deplasarea pasagerilor din/spre București, compania Air Moldova anunță relansarea cursei Chișinău-București cu posibilitatea procurării biletelor de avion pe www.zbor.md. Destinația menționată împreună cu restul operate vor contribui la crearea itinerariilor comode pentru pasageri!

Biletele deja pot fi procurate pe site-ul www.zbor.md!

Cursa Chișinău-București va fi operată cu o frecvență de șase ori pe săptămână, cu excepția zilei de sîmbătă, cu o aeronavă Embraer 190, conform următorului orar:

În zilele de luni, marți, miercuri, joi:

Decolarea din Chișinău 07:00; aterizarea în București 07:50
Decolarea din București 09:00; aterizarea în Chișinău 09:50

În zilele de vineri și duminică:

Decolarea din Chișinău 20:10; aterizarea în București 21:00
Decolarea din București 21:50; aterizarea în Chișinău 22:40

Prețurile pe aceasta cursă încep de la 60 euro pentru biletele într-o direcție și de la 109 euro, pentru biletele tur-retur, cu toate taxele incluse.

Pe lângă noua cursă aeriană București, site-ul de bilete de avion online și hoteluri, www.zbor.md,oferă bilete de avion de la peste 600 companii aeriene și peste 230 000 hoteluri! Propunem spre atenție Conexiunile Inteligente, care permit combinarea eficientă a zborurilor și obținerea unor prețuri foarte convenabile pentru clienții noștri.

Pentru pasagerii fideli, Zbor.md a introdus Programul de Bonus, care din start vine cu un Bonus de 25 de eur și posibilitatea acumulării punctelor bonus la fiecare serviciu cumpărat online.

Mulțumim că ați ales www.zbor.md!

Comentarii