plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cu Zbor.md şi Air Moldova, câştigi 2 bilete de avion spre Viena!

Participă la promoția organizată de Air Moldova și Zbor.md, cumpărând în perioada 2 – 31 ianuarie 2017 de pe Zbor.md bilete de avion cu Air Moldova și câștigă două bilete dus-întors spre Viena. Biletele de avion pot fi cumpărate pe site-ul nostru, www.zbor.md, sau în agenţia zbor.md din strada 31 August 1989, 64. Regulemantul promoţiei poate fi citit aici.

Te-ai gândit vreodată, cum ar fi fost, dacă ai fi trăit în perioada romantică a secolelor 18-19, când se dădeau baluri și petreceri sclipitoare? Când se purtau rochii cu crinolină și smoching, iar nopțile erau dedicate valsurilor? Se merita să aștepți acest eveniment întregul an și să te pregătești pentru el, și asta o bucurie aparte.

Sezonul balurilor n-a dispărut complet și mai are loc în unele dintre capitalele europene. Cele mai renumite baluri rămân însă a fi cele de la Viena, locul de naștere al celui care a dăruit lumii unele dintre cele mai frumoase valsuri – Johann Strauss. La Viena, anual, au loc în jur de 400 de baluri, frecventate de către 300 000 de amatori de dans din toate colțurile lumii. Acestea reprezintă una dintre cele mai mari și mai importante moșteniri culturale ale Vienei, fiind influențate de viața politică și socială din capitală.

Pentru a participa la aceste evenimente, ai nevoie doar de bilete de intrare, de un costum conform dress-codului și de cunoștințe de dans, pe care să le poți pune în practică. Nu e deloc mult, dacă e vorba de realizarea unui vis frumos, ce ține de o perioadă pe care ți-ai dori s-o reconstruiești ca atmosferă.

Dacă ești fascinat de veste, în ianuarie-februarie 2017, ai șansa să dansezi și tu la unul dintre balurile vieneze, câștigând două bilete dus-întors spre Viena cu avionul. Vacanța pe care ți-o vei organiza, va fi de neuitat! Iată câteva dintre evenimentele din sezonul 2017 al balurilor de la Viena din ianuarie-februarie, la care ai putea să participi:

Jägerball sau Balul Vântărilor (30 ianuarie), Balul Medicilor (28 ianuarie), Balul Avocaților (25 februarie), Balul Cafegiilor (17 februarie), Balul Operei (23 februarie), Balul Bomboanelor (24 februarie), Balul Corului de Băieţi din Viena (27 ianuarie), Balul Florilor (13 ianuarie). Fiecare își are farmecul, istoria sa și dress-codul său. Poți să le studiezi în parte pe fiecare pentru a decide la care ai vrea să mergi cel mai mult. Toate au loc în săli renumite și somptuase din oraș precum Hofburg (Palatul Imperial), Opera de Stat Vieneză, Filarmonică, Konzerthaus pentru a te simți acolo ca în Viena secolelor 18-19.

Chiar dacă nu participi nemijlocit la baluri, e destul să te plimbi pe străzile Vienei în această perioadă, ca să simți atmosfera deosebită a orașului în care se mai organizează baluri ca pe vremuri. Mergi la o cafenea tradițională, vizitează un castel din perioada barocă, precum Schönbrunn, Belvedere sau Hofburg, pentru a realiza cât de frumoasă este Viena și cât de mult are de oferit tuturor celor care o vizitează, fie iarna în perioada balurilor, fie în orice alt anotimp. Vizitează parcurile sale, sau mergi la operă.

Profită de ocazie, intră pe Zbor.md și comandă bilete cu Air Moldova, pentru a putea câștiga bilete spre Viena, orașul viselor tale!

Comentarii