plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Compania aeriană Wizz Air va opera zboruri directe din Chișinău spre Londra și Bologna

Compania aeriană Wizz Air
Compania aeriană Wizz Air
Compania aeriană Wizz Air
Compania aeriană Wizz Air Compania aeriană Wizz Air Compania aeriană Wizz Air

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi noi zboruri din Chișinău, puteți rezerva bilete de avion spre Londra la doar 49,99 € și spre Bologna cu doar 39,99 €. Biletele pentru ambele destinații sunt deja disponibile pe site-ul www.zbor.md. Tarifele sunt pentru un singur zbor la care se aplică toate taxele de călătorii, având inclus în prețul biletului un bagaj mic de cabină.

Primul zbor din Chișinău spre Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi va avea loc pe data de 30 septembrieurmând să fie operate inițial în fiecare zi de miercuri și duminică. Cursele din Chișinău spre Aeroportul Londra Lutonvor începe pe 27 octombrie și vor fi operate în fiecare zi de marți, joi și sâmbătă. Wizz Air oferă deja zboruri low-cost cunoscute din capitala Moldovei spre aeroporturi cum ar fi Veneția Treviso, Roma Ciampino și Milano Bergamo.

Purtătorul de cuvânt Wizz Air, Daniel Carvalho, a declarat: “Suntem bucuroși să vedem că tarifele scăzute Wizz Air devin din ce în ce mai populare, iar cererea pasagerilor pentru călătorii din și spre Chișinău este în creștere. Am notat mai multe tipuri de călători care profită de zborurile noastre dintre Italia și Moldova, inclusiv turiști și oameni de afaceri și ne bucurăm că luăm parte la popularizarea Moldovei ca destinație turistică. Capitala Angliei are un potențial major pentru a oferi călători spre Moldova, în scop de afaceri sau turistic, dar și ca destinație.”.

Wizz Air operează în prezent curse pe 380 de rute aeriene din Europa, reţeaua de destinaţii fiind în permanentă creștere și dezvoltare. Wizz Air urmăreşte oferirea prețurilor celor mai mici la biletele de avion. Acolo unde este posibil, Wizz Air preferă să opereze pe aeroporturi secundare, care presupun costuri mai mici, costuri care scad considerabil din prețul biletelor. Aceste aeroporturi oferă călătorilor servicii mai apropiate şi mai rapide decât aeroporturile principale. Flota Wizz Air este compusă din 60 de aeronave Airbus A320, echipate cu 180 de scaune confortabile.

Toate biletele către destinațiile noi le găsiți pe site-ul www.zbor.md!

Comentarii