plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Compania aeriană Volotea a anunțat lansarea unei noi curse de la Verona spre Chișinău

Compania aeriană Volotea
Compania aeriană Volotea
Compania aeriană Volotea
Compania aeriană Volotea Compania aeriană Volotea Compania aeriană Volotea

Compania aeriană Volotea a anunțat lansarea unei noi curse de la Verona spre Chișinău. Noua cursă va demara pe data de 18 decembrie 2015 de pe Aeroportul Internațional Chișinău cu două zboruri săptămânale în timpul Crăciunului, zborurile urmând a fi reluate din aprilie 2016 tot cu 2 zboruri pe săptămână.

Directorul Departamentului Dezvoltare Internațională, Edo Friart, a făcut câteva declarații privind lansarea acestor rute aeriene: “Suntem mulțumiți că putem adăuga Republica Moldova pe lista țărilor în care operăm zboruri, este a noua țară în care avem curse. Chișinău are un potențial mare de călători, a fost o decizie logică ca după deschiderea reprezentanței la Verona, să începem activitatea cu această destinație, vom studia și alte oportunități de curse cu decolare din Chișinău.

Volotea este recomandată de către 93% dintre pasageri.

Compania aeriană Volotea utilizează în cursele sale 19 aeronave Boeing 717, cu o capacitate a fiecărei nave de 125 de locuri, aeronavele oferă pasagerilor confort și încredere. Boeing 717 au câte 5 locuri pe rând, astfel 80% dintre pasageri stau pe locul de lângă culoar sau fereastră. Mai mult decât atât, spațiul dintre scaune este cu aproximativ 5% mai mare, comparativ cu alte aeronave low cost.

Volotea este una dintre companiile Low-Cost care oferă clienților săi cele mai bune condiții posibile, la preț redus, având un personal înalt calificat și amiabil.

Compania aeriană a operat în 2015 un total de 157 curse aeriene. Recent flota companiei a fost extinsă cu încă 4 aeronave, ajungând la un total de 19 aeronave în 2015. Din 2012, au fost deschise 6 reprezentanțe în Palermo și Veneția, Italia, Nantes, Strasbourg și Bordeaux în Franța și Asturias în Spania.

Biletele de avion către Verona sunt deja disponibile pe site-ul www.zbor.md!

Comentarii