plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cine călătorește, cadou primește. Gadgeturi, bilete de avion și vouchere de 100 euro fiecare. La procurarea biletelor de avion pe zbor.md, participi instant la Tombola lui Moș Crăciun.

Tombola de Crăciun
Christmas Raffle
Tombola de Crăciun Christmas Raffle

Zbor.md ia chip de Moș Crăciun și îți oferă daruri generoase. La procurarea biletelor de avion pe zbor.md intri instant la Tombola de Iarnă. Profită de șansa de a câștiga gadgeturi precum boxe portabile, căști wireless, smartwatch-uri, home smart speakere, bilete de avion spre Paris, Istanbul, Viena, Hamburg și vouchere în valoare de 100 euro fiecare, care pot fi utilizate pentru achiziționarea biletelor de avion. În perioada 13 decembrie 2021 – 10 februarie 2022 se vor efectua 4 extrageri, la care vor fi desemnați câte 6 câștigători. În total vom premia 24 de pasageri care vor achiziționa bilete de avion pe zbor.md. Și asta nu e tot, la creare cont pentru prima oară pe zbor.md primești 25 euro sub formă de puncte bonus, iar la fiecare achiziție ulterioară de bilete primești 1 % cash back.

Iarna e despre cadouri, iar noi la zbor.md vrem să te bucuri la maximum pentru că fiecare călătorie e o mică sărbătoare. Iar de sărbători se oferă daruri.

Iată ce poți câștiga pe durata 13 decembrie – 10 februarie 2022:

Gadgeturi inteligente precum:

  • Boxe portabile.
  • Căști wireless.
  • Smartwatch-uri.
  • Home smart speackere.

Bilete de avion dus – întors spre:

  • Paris.
  • Istanbul.
  • Hamburg.
  • Viena.

Vouchere în valoare de 100 euro fiecare care pot fi utilizate pentru achiziția de bilete de avion pe zbor.md.

La fiecare 2 săptămâni vom desemna câte 6 câștigători. La fiecare extragere se vor oferi câte 2 premii din fiecare categorie, 2 gadgeturi, 2 bilete de avion, 2 vouchere.

Acum ești triplu avantajat să procuri bilete de avion de pe zbor.md.

1. Găsești bilete low-cost spre destinații de top.

2. Ai un program de bonus generos, unde primești 25 euro de bun venit și 1% cash back la fiecare tranzacție.

3. Tombola de Iarnă cu premii de valoare.

Ai toate argumentele că zbor.md este cea mai bună alegere pentru procurarea biletelor de avion. Pe lângă avantajele menționate mai sus, nu uita că la zbor.md primești suport 24/7 atât online cât și la telefon, precum și asistență gratuită pentru check-in.

Zbor.md. Bilete de avion online. Sigur și rapid.

Zbor.md

Comentarii