plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

​Chișinău - Londra de la 49 Eur cu FLYONE!

Chisinau-Londra

Zbor.md și FLYONE va invită să beneficiați de prețuri promoționale pentru cursa Chișinău - Londra, disponibilă din 19 iulie 2019!

Promoția se desfășoară în perioada 13 aprilie - 13 mai 2019 Prețul biletelor de avion, într-o direcție, cu toate taxele incluse, este de la 49 Euro!

Pentru că numărul biletelor de avion la preț promoțional este limitat, vă îndemnăm să faceți acum o rezervare pe www.zbor.md!

Cursa, Chișinău - Londra va fi lansată începând cu 19 iulie 2019, de către compania aeriană FLYONE.

Astfel zborurile la Londra (Southend Airport) devin și mai accesibile! Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de marți și vineri.

Decolare Chișinău KIV 20:25 / Aterizare Londra SEN 21:45

Decolare Londra SEN 22:45 / Aterizare Chișinău KIV 03:40

Cel mai important că din aeroportul Southend, Londra, există tren direct în centrul capitalei din UK, ceea ce este foarte comod!

Această destinație este a 12-a la număr în portofoliul companiei și va fi operată cu o aeronavă de tip Airbus A319. FLYONE a venit pe piață cu o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preț către cele mai importante destinații din Europa și Rusia, fapt asigurat de către personalul operațional, tehnic şi financiar comercial calificat.

Amintim că FLYONE s-a lansat în anul 2016 și în prezent operează zboruri către 12 destinații,

7 curse regulate și 5 curse charter: Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Izmir, Sharm El-Sheikh, Bodrum.

Comentarii