plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Chișinău - Istanbul, dus-întors, de la 129 Eur!

Bilete de avion Istanbul

Zbor.md si compania aeriană Turkish Airlines sunt bucuroși să anunțe un nou preț promoțional pentru Biletele de Avion, dus-întors, Chișinău - Istanbul, care încep de la doar 129Euro, cu toate taxele incluse!

Începând cu 14 ianuarie și pînă pe 31 ianuarie 2019, ai parte de acest super preț, pentru călătoriile spre Istanbul, din 14 ianuarie și până pe 31 mai 2019.

Grăbește-te să rezervi un Bilet de Avion la preț promoțional pe www.zbor.md!

Unul dintre cele mai minunate orașe din Europa și din Asia, Istanbul este rezultatul a secole de istorie, culturi și războaie. Povestea acestui oras a început în urmă cu mai bine de un mileniu, când avea numele de Constantinopol. De-a lungul timpului o mulțime de civilizații și-au lăsat amprenta pe acest oraș, ce cuprinde cele două maluri al Bosforului, cum si este orasul de hotar dintre cele doua continente.

Dar, asta nu înseamnă că Istanbul nu este un oraș modern, care și-a păstrat foarte bine tradițiile și simbolurile prin moscheile, bazilicile, catedralele și bazarurile sale. Un amestec spectaculos de est și vest, cel mai mare oraș din Turcia se mândrește cu o aură uluitoare și cu o dispozitie care va fermeca chiar și cel mai pretențios turist.

Rezervă acum pe Zbor.md!

*biletele de avion la preț promoțional sunt în limita stocului disponibil oferit de compania aeriană.

Comentarii