plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Câștigă 2 Bilete de Avion spre Londra cu ZBOR.MD și FLYONE

Concurs Zbor.md la Londra


Te invităm să facem împreună o incursiune în istorie. De această dată, cu ocazia lansării curselor spre monarhie, zburăm spre ceaiurile de după amiază, spre Big Ben, Tower Bridge și autocarele cu 2 etaje, spre istorie și trecut - ai ghicit - este vorba de cursele spre Londra.

Pentru că fiecare bucurie a noastră ne place să o împărtășim cu voi, pasagerii noștri fideli, în parteneriat cu FLYONE, ZBOR.MD vine cu darul cel mai frumos - și anume - 2 bilete avia spre Londra.

Acum, ai posibilitatea de a câștigă 2 bilete de avion dus-întors, ca să zbori absolut gratuit spre Londra, din Chișinău. Ar fi păcat să pierzi o asemenea oportunitate, or, mai plăcut decât să găsești bilete de avion ieftine poate fi doar să le primești gratuit! Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de o călătorie spre capitala Angliei, este să îndeplinești câteva condiții simple.

Ideea concursului a venit odată cu lărgirea spectrului de zboruri oferite de către companie. Acum, pe lângă cursele avia low-cost către cele mai importante destinații din Europa și Rusia, compania FLYONE va oferi și bilete spre Londra. Primul zbor va fi efectuat pe data de 19 iulie 2017. Cursa va fi operată spre aeroportul Southend Airport, două ori pe săptămână, în zilele de marți și vineri.
Decolare Chișinău KIV 20:45 Aterizare Londra SEN 21:50
Decolare Londra SEN 22:40 Aterizare Chișinău KIV 03:40 +1 (ora locală)

În prezent, FLYONE operează zboruri către 12 destinații, 7 curse regulate și 5 curse charter: Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Izmir, Sharm El Sheikh, Bodrum.

Iată care sunt condițiile pentru a participa în CONCURS:

- like & share postării despre concurs de pe Facebook;

- etichetarea a 3 prieteni care vor să ajungă în Londra, în comentarii;

- oferirea răspunsurilor la câteva întrebări simple:

1. Din ce dată FLYONE zboară la Londra?

2. În ce aeroport va ateriza FLYONE în Londra?

3. În ce zile zboară FLYONE spre capitala britanică?

Etichetează în comentarii 3 prieteni, de dorit din Londra :)

Concursul este valabil doar pe pagina de profil a agenției Zbor.md pe Facebook – click aici

FLYONE, compania ce și-a început în 2016 activitatea în transportul de pasageri avia de pe piața Moldovei, venind în fiecare sezon cu noutăți și oferte deosebite, este și prima companie de bilete avia low-cost de la noi. De asemenea, clienții fideli apreciază nivelul deservirii de la bordul aeronavelor și recomandă FLYONE pentru noutate în aeronautică, pentru oferte speciale și prețuri accesibile!

Pregătește-ți valiza, Buckingham Palace te așteaptă.

Marea aventură începe cu ZBOR.MD!

Comentarii