plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Bilete de avion din internet sau de ce e convenabil să cumperi bilete de avion online

bilete online

Aveţi nevoie urgentă de a zbura într-un alt oraș sau ţară în interes de serviciu, sau poate intenţionaţi să mergeţi în vacanţă şi ati decis să ajungeţi la locul de destinaţie pe cale aeriană

O alegere excelentă, nu vă rămâne decât să procuraţi biletul de avion. Cea mai bună soluţie ar fi cumpărarea biletului in internet. Fără a vă ridica din scaun, puteţi preţ de câteva minute să găsiţi informaţia necesară: rutele de zbor, ora plecării şi sosirii, costul biletelor de avion. Modalităţile de căutare moderne ne oferă posibilitatea de a compara preţurile diferitelor companii aeriene, de a găsi traseul ideal, de a alege rutele adecvate, de asemenea, de a procura bilete de avion ieftine și cât mai rapid posibil.
Dacă aveţi timp de gândire, cel mai bine e să cumpăraţi biletul de avion din timp, reducerile la acestea nu sunt o raritate, dar, şi doritori de a economisi, de asemenea, nu sunt puţini. Desigur, ţinând cont de diversele trucuri întreprinse de companiile aeriene concurente, uneori, puteţi reuşi să procuraţi bilete de avion ieftine chiar şi în ziua plecării, dar mai bine ar fi să nu forţaţi destinul, mai ales dacă termenii călătoriei sunt strict specificaţi.

De ce ar trebui să cumpărăm biletele on-line?

Procurarea biletelor prin internet este foarte oportună, în cazul când nu dispuneţi de timp suficient pentru a sta la interminabile cozi de la casele de bilete. În decurs de jumătate de oră, puteţi uşor afla, dacă există bilete de avion disponibile, opţiunile de zbor ieftine cu escală, de asemenea de a rezerva sau de a achita biletele cu ajutorul cardului bancar Visa sau Mastercard. Apropo, cumpărarea biletului electronic poate costa chiar si mai ieftin decât dacă va fi achiziţionat de la casele de bilete a companiei aeriene.

După efectuarea plăţii deveniţi posesorul deplin al biletului electronic. Mulţi oameni, din obişnuinţă, nu au încredere în inovaţiile internetului și se străduie să obţină biletul de hârtie în mână conform regulilor obişnuite. Dar nu trebuie să vă faceţi griji, e-ticket – este același document, care vă conferă dreptul la zbor, cu singura diferenţă că, toată informaţia se conţine în format digital în baza de date a companiei aeriene, și nu pe bucata de hârtie colorată. Biletul electronic este imposibil de pierdut, el poate fi trimis prin poşta electronică în doar câteva secunde în orice colţ al lumii.

Înlocuitorul biletului de hârtie a devenit confirmarea biletului cu itinerarul zborului, aceasta este trimisă de către companie la adresa de e-mail specificată de cumpărător. Aceasta va şi constitui documentul dvs. material, care atestă că sunteţi pasagerul rutei indicate în hartă. Confirmarea electronică a biletului poate fi imprimată, conţinând toată informaţia referitor la rută şi faptul achitării biletului. De remarcat ar fi că, spre deosebire de biletul de hârtie, acest document este păstrat în primul rând, în format electronic, astfel încât puteţi să nu vă faceţi griji: chiar dacă veţi pierde confirmarea electronică imprimată, acest lucru nu va constitui un impediment pentru zbor. În terminalele aeroportului deja este accesibilă toată informaţia cu privire la biletul procurat, având la dvs. un act de identitate veţi putea demonstra cu uşurinţă că un loc de la bordul aeronavei este personal al dvs.

Astfel, procurarea biletului de avion prin internet – o modalitate rapidă, ieftină și fără impedimente! Aflându-vă acasă sau la locul de muncă, puteţi fără nici un efort suplimentar, în doar câteva minute să cumpăraţi biletul avia cu reducere la ruta dorită, în acest mod economisind timp și bani.

Cu zbor.md e rapid, simplu și comod.

Comentarii