Bilete de avion ieftine spre Zhengzhou

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Zhengzhou pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Zhengzhou din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Zhengzhou fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Zhengzhou sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Zhengzhou este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Zhengzhou este deservit de către aeroporturile: Zhengzhou Xinzheng International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Zhengzhou poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Zhengzhou din timp.

Informații generale despre Zhengzhou

Zhengzhou se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CGO. Populația în Zhengzhou este aproximativ 4253913 de rezidenți.

Fusul orar în Zhengzhou: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Zhengzhou și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.