Bilete de avion ieftine spre Zadar

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Zadar pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Zadar din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Zadar fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Zadar sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Zadar este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Zadar este deservit de către aeroporturile: Zadar.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Zadar poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Zadar din timp.

Informații generale despre Zadar

Zadar se află în Croaţia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ZAD. Populația în Zadar este aproximativ 71258 de rezidenți.

Fusul orar în Zadar: Europe/Zagreb UTC +0200, diferența de timp între Zadar și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.