Bilete de avion ieftine spre Yogjakarta

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Yogjakarta pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Yogjakarta din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Yogjakarta fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Yogjakarta sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Yogjakarta este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Yogjakarta este deservit de către aeroporturile: Adisutjipto International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Yogjakarta poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Yogjakarta din timp.

Informații generale despre Yogjakarta

Yogjakarta se află în Indonezia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - JOG. Populația în Yogjakarta este aproximativ 636660 de rezidenți.

Fusul orar în Yogjakarta: Asia/Jakarta UTC +0700, diferența de timp între Yogjakarta și Chișinău este de plus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.