Bilete de avion ieftine spre Yiwu

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Yiwu pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Yiwu din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Yiwu fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Yiwu sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Octombrie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Yiwu este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Yiwu este deservit de către aeroporturile: Yiwu. Zborurile directe spre Yiwu sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană China Southern Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Yiwu poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Yiwu din timp.

Informații generale despre Yiwu

Yiwu se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - YIW. Populația în Yiwu este aproximativ 89629 de rezidenți.

Fusul orar în Yiwu: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Yiwu și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Companiile aeriene care operează zboruri spre Yiwu: