Bilete de avion ieftine spre Yanji

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Yanji pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Yanji din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Yanji fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Yanji sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Yanji este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Yanji este deservit de către aeroporturile: Yanji Chaoyangchuan International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Yanji poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Yanji din timp.

Informații generale despre Yanji

Yanji se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - YNJ. Populația în Yanji este aproximativ 326957 de rezidenți.

Fusul orar în Yanji: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Yanji și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.