Bilete de avion ieftine spre Yangon

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Yangon pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Yangon din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Yangon fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Yangon sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Yangon este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Yangon este deservit de către aeroporturile: Yangon International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Yangon poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Yangon din timp.

Informații generale despre Yangon

Yangon se află în Birmană. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - RGN. Populația în Yangon este aproximativ 4477638 de rezidenți.

Fusul orar în Yangon: Asia/Rangoon UTC +0630, diferența de timp între Yangon și Chișinău este de plus 03:30 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.