Bilete de avion ieftine spre Xining

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Xining pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Xining din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Xining fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Xining sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Xining este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Xining este deservit de către aeroporturile: Xining Caojiabao.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Xining poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Xining din timp.

Informații generale despre Xining

Xining se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - XNN. Populația în Xining este aproximativ 767531 de rezidenți.

Fusul orar în Xining: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Xining și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.