Bilete de avion ieftine spre Wellington

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Wellington pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Wellington din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Wellington fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Wellington sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Wellington este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Wellington este deservit de către aeroporturile: Wellington International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Wellington poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Wellington din timp.

Informații generale despre Wellington

Wellington se află în Noua Zeelandă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - WLG. Populația în Wellington este aproximativ 17054 de rezidenți.

Fusul orar în Wellington: Pacific/Auckland UTC +1200, diferența de timp între Wellington și Chișinău este de plus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.