Bilete de avion ieftine spre Verona

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Verona pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Verona din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Verona fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Verona sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, August și Decembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Verona este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Verona este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Verona Villafranca. Zborurile directe spre Verona sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Fly One.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Verona poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Verona din timp.

Informații generale despre Verona

Verona se află în Italia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - VRN. Populația în Verona este aproximativ 219103 de rezidenți.

Fusul orar în Verona: Europe/Rome UTC +0200, diferența de timp între Verona și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Verona

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Verona: