Bilete de avion ieftine spre Urumqi

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Urumqi pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Urumqi din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Urumqi fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Urumqi sunt cele mai solicitate în lunile Iunie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Urumqi este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Urumqi este deservit de către aeroporturile: Ürümqi Diwopu International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Urumqi poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Urumqi din timp.

Informații generale despre Urumqi

Urumqi se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - URC. Populația în Urumqi este aproximativ 3029372 de rezidenți.

Fusul orar în Urumqi: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Urumqi și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.