Bilete de avion ieftine spre Umea

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Umea pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Umea din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Umea fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Umea sunt cele mai solicitate în lunile Decembrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Umea este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Umea este deservit de către aeroporturile: Umeå.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Umea poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Umea din timp.

Informații generale despre Umea

Umea se află în Suedia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - UME. Populația în Umea este aproximativ 83249 de rezidenți.

Fusul orar în Umea: Europe/Stockholm UTC +0200, diferența de timp între Umea și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.