Bilete de avion ieftine spre Toronto

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Toronto pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Toronto din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Toronto fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Toronto sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, August și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Toronto este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Toronto este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Toronto Pearson, Billy Bishop Toronto City.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Toronto poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Toronto din timp.

Informații generale despre Toronto

Toronto se află în Canada. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - YTO. Populația în Toronto este aproximativ 2600000 de rezidenți.

Fusul orar în Toronto: America/Toronto UTC -0400, diferența de timp între Toronto și Chișinău este de minus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.