Bilete de avion ieftine spre Torino

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Torino pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Torino din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Torino fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Torino sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Torino este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Torino este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Torino.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Torino poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Torino din timp.

Informații generale despre Torino

Torino se află în Italia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TRN. Populația în Torino este aproximativ 870456 de rezidenți.

Fusul orar în Torino: Europe/Rome UTC +0200, diferența de timp între Torino și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.