Bilete de avion ieftine spre Tokyo

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Tokyo pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Tokyo din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Tokyo fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Tokyo sunt cele mai solicitate în lunile Mai, Aprilie și Martie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Tokyo este în Decembrie, Iulie și Iunie.

Orașul Tokyo este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Narita, Aeroportul Tokio Haneda. Zborurile directe spre Tokyo sunt deservite de 15 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană All Nippon Airways.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Tokyo poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Tokyo din timp.

Informații generale despre Tokyo

Tokyo se află în Japonia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TYO. Populația în Tokyo este aproximativ 8336599 de rezidenți.

Fusul orar în Tokyo: Asia/Tokyo UTC +0900, diferența de timp între Tokyo și Chișinău este de plus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Tokyo

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Tokyo: