Bilete de avion ieftine spre Tirana

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Tirana pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Tirana din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Tirana fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Tirana sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Tirana este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Tirana este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Nënë Tereza din Tirana.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Tirana poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Tirana din timp.

Informații generale despre Tirana

Tirana se află în Albania. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TIA. Populația în Tirana este aproximativ 374801 de rezidenți.

Fusul orar în Tirana: Europe/Tirane UTC +0200, diferența de timp între Tirana și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.