Bilete de avion ieftine spre Tikehau Atoll

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Tikehau Atoll pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Tikehau Atoll din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Tikehau Atoll fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Tikehau Atoll sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Tikehau Atoll este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Tikehau Atoll este deservit de către aeroporturile: Tikehau.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Tikehau Atoll poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Tikehau Atoll din timp.

Informații generale despre Tikehau Atoll

Tikehau Atoll se află în Polinezia Franceză. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TIH. Populația în Tikehau Atoll este aproximativ 529 de rezidenți.

Fusul orar în Tikehau Atoll: Pacific/Tahiti UTC -1000, diferența de timp între Tikehau Atoll și Chișinău este de minus 13:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.