Bilete de avion ieftine spre Thessaloniki

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Thessaloniki pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Thessaloniki din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Thessaloniki fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Thessaloniki sunt cele mai solicitate în lunile August, Septembrie și Octombrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Thessaloniki este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Thessaloniki este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Macedonia din Salonic. Zborurile directe spre Thessaloniki sunt deservite de 4 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Ellinair S.A.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Thessaloniki poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Thessaloniki din timp.

Informații generale despre Thessaloniki

Thessaloniki se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SKG. Populația în Thessaloniki este aproximativ 354290 de rezidenți.

Fusul orar în Thessaloniki: Europe/Athens UTC +0300, diferența de timp între Thessaloniki și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Thessaloniki

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Thessaloniki: