Bilete de avion ieftine spre Terceira

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Terceira pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Terceira din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Terceira fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Terceira sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Terceira este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Terceira este deservit de către aeroporturile: Lajes Field.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Terceira poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Terceira din timp.

Informații generale despre Terceira

Terceira se află în Portugalia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TER. Populația în Terceira este aproximativ 56000 de rezidenți.

Fusul orar în Terceira: Atlantic/Azores UTC +0000, diferența de timp între Terceira și Chișinău este de minus 03:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.