Bilete de avion ieftine spre Teheran

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Teheran pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Teheran din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Teheran fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Teheran sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Teheran este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Teheran este deservit de către aeroporturile: Mehrabad International, Aeroportul Internațional Imam Khomeini.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Teheran poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Teheran din timp.

Informații generale despre Teheran

Teheran se află în Iran. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - THR. Populația în Teheran este aproximativ 7153309 de rezidenți.

Fusul orar în Teheran: Asia/Tehran UTC +0430, diferența de timp între Teheran și Chișinău este de plus 01:30 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.