Bilete de avion ieftine spre Tatry Poprad

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Tatry Poprad pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Tatry Poprad din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Tatry Poprad fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Tatry Poprad sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Tatry Poprad este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Tatry Poprad este deservit de către aeroporturile: aeroportul Poprad-Tatra.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Tatry Poprad poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Tatry Poprad din timp.

Informații generale despre Tatry Poprad

Tatry Poprad se află în Slovacia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TAT. Populația în Tatry Poprad este aproximativ 57431 de rezidenți.

Fusul orar în Tatry Poprad: Europe/Bratislava UTC +0200, diferența de timp între Tatry Poprad și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.