Bilete de avion ieftine spre Takamatsu

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Takamatsu pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Takamatsu din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Takamatsu fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Takamatsu sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Takamatsu este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Takamatsu este deservit de către aeroporturile: Takamatsu.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Takamatsu poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Takamatsu din timp.

Informații generale despre Takamatsu

Takamatsu se află în Japonia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TAK. Populația în Takamatsu este aproximativ 334223 de rezidenți.

Fusul orar în Takamatsu: Asia/Tokyo UTC +0900, diferența de timp între Takamatsu și Chișinău este de plus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.